Усмихвай се

Факт - усмивката намалява стреса, подобрява интеракцията ни с другите, придава увереност, намалява болката и ни прави по-щастливи. Тук ще откриете безброй причини за по-широка 'Усмивка' с теми като Наука за щастието, Позитивна Психология, Пътешествия.

 

Развивай се

Учим се, докато сме живи. Тук ще откриете палитра от методи за развитие на умения за изграждане на реалистично и здравословно самочувствие. Истината за скоростното четене, силата на полезните навици, живот без стрес и постигане на увереност, мотивация, успех.

 

Живей

Днес повече от всякога се нуждаем от информация и мотивация да усвоим правилната формула за здрав дух в здраво тяло. Как да постигнем 'златния' баланс за здравословното хранене, повече за силата на водата, диетите, аюрведа и влянието на имунната система върху физическата ни активност.   

Обичай

Обича ме, не ме обича, обича ме.. Правилната комуникация и поставянето на ясни граници във взаимоотношенията са в основата на здраво мислещото общество. Те са носител на уравнение с положителен знак, когато говорим за любов, семейство,  секс, родителство. 

 

Мисли

Замислял ли си се как на някои хора им се получават нещата по-лесно, отколкото на други. Те носят почерка на  'успешни' и 'щастливи'.  Те често са онези, които са усвоили основните закони на привличането и позитивната визуализация, имат силна аура, излъчват жизнена енергия и вдъхновение, мъдрост и баланс. Присъедни се към тях тук.

 

Просветли се

В основата на едно балансирано общество стои осъзнатото познание за това, кои сме ние и как да намерим правилния път към себе си.  Важно е да сме любознателни, и да не спираме да търсим, да отключваме генния си потенциал, да научаваме повече за значението на сънищата, същността на хюмън дизайн, личностното си ДНК.

 

Дишай

Замисляме ли се кои сме всъщност ние и към какво се стремим? Вътрешната сила и мъдрост се таят във всеки един от нас, също, както слънцето се крие зад облаците. Опознаването на вътрешното 'Аз' изисква силно чувство за интроспекция, самоосъзнаване, медитация. Тук ще откриете повече за йога, рейки, източни течения.

 

Екзотерика

Често се замисляме, че може да съществува паралелен поглед над живота. Зачитаме се в същността на зодиакалните си знаци,  разчитаме символики и числа, носим определени скъпоценни камъни, увличаме се по магията на съзвездията. Тази тема е за онези, които са прекрачили прага на магическото, ангелското, вселенското.