Нашата мисия е да вдъхновяваме. Да помагаме. Да сме полезни.

11248254_1039843516026013_6511070243730152487_nHappyme.bg е една дълго мислена идея, породила се от желанието да виждаме повече усмихнати и щастливи лица в ежедневието. Наша мисия е да провокираме у теб желание за личностно развитие, да те свържем със специфични техники и умения, които да окажат съществено влияние върху физическия ти облик и здраве както и върху начина, по който възприемаш света и ежедневието си.

Ще те подтикнем към това, да се замислиш над причините, поради които не се чувстваш комфортно със себе си и заобикалящия те свят в търсенето на по-щастливо ‘Аз’, по-хармонична връзка с приятели, семейство и партньор,
Ще те провокираме да да си зададеш въпроси, да премахнеш ‘спирачките’, да намериш отговорите и да научиш нещо ново.

Подаваме ръка на всички търсещи хора, готови да открият своето вътрешно ‘Аз’, помагаме в желанието им да реализират мечтите си. Да бъдат по-добри към себе си и към околните.

Това е твоето място. Нашето място. Лично и професионално пространство за
иницииране на контакт с хора или групи с подобни интереси.

Наша мисия е да изградим невидим мост между теб и качествената и полезна информация, подпомогната от знанията на експерти и съмишленици, която ще ни отведе заедно до едно по-щастливо, по-успешно и балансирано ‘утре’.

По-мъдри. По-успешни. Мислещи.

Мисъл на месеца

 

"Ние сами пишем книгата на живота си. Когато разказваме историята си сами, имаме личното право да поставим финала, който искаме"

Малки стъпки – големи резултати