Бъди промяната!

Защото „ТИ трябва да бъдеш промяната, която искаш да видиш в света“ (Ганди)

Happyme.bg е създаден за хора, които са взели живота в собствените си ръце и са готови на промени, водещи до по-щастлив живот. Започвайки още днес!

Проектът е….

една дълго мислена идея.

Защото вярваме, че малките стъпки водят до големите резултати.

Това е информативен и обучителен портал за всички, които търся по-добрата версия на своето ‘Аз’.

happyme.bg е за мислещите хора. За тези, които не разчитат на това, друг да подобри живота им и да сбъдне мечтите им. Убедени сме, че една от най-важните предпоставки за намиране на верните отговори е да се зададат правилните въпроси. Затова happyme.bg е място, където всеки може да намери компетентна информация. Място, където ще срещнеш подкрепа и съдействие, ще откриеш много съмишленици и нещо полезно за себе си, твой близък или приятел. Този проект е и за професионалистите с нестандартен начин на мислене, с фокус върху личностното развитие и щастие на всеки човек, които искат да споделят своя опит и знания.

happyme.bg е стълба, по която човек може да достигне до най-високия личен връх, където ще намери щастие, успех, реализация, удовлетвореност, здраве и емоционален баланс. Където ще намери себе си.

happyme.bg е за всеки. Защото вярваме, че всеки, независимо от възраст и пол, може и трябва да изживее своята лична трансформация, за да постигне вътрешна хармония. happyme.bg е за всички, които познават някой, който има нужда от усмивка и за тези, които обичат да подаряват усмивки. Усмихни се, защото усмивката е най-лесният начин да покажеш позитивност.

По-мъдри. По-успешни. Мислещи.

Мисъл на месеца

 

"Ние сами пишем книгата на живота си. Когато разказваме историята си сами, имаме личното право да поставим финала, който искаме"

Малки стъпки – големи резултати