Автори

Стани Автор
Стани Автор
В happyme.bg ние вярваме в пътя, в развитието, в новите идеи или в позабравени такива, изказани по нов начин. Ангажирано, с мнение, защитен казус и полезна информация. Вярвам в каузата, която ще вдъхнови нашите читатели да се развиват да търсят добри практики и полезна информация. Ако ти имаш идея, която ще информира нашите читатели и ще даде тласък на позитивни начинания, не ни отминавай. Прочети повече тук

Зузи Аспарухова
Зузи Аспарухова
Зузи е горд притежател на една котка, кола, забързано ежедневие и достатъчно време за много кино и приятели. Ако не пише за нещо и някого, то най-вероятно ще я срещнете около радио FM+, където всеки петък сутрин има рубрика за кино. Зузи обича да говори много и,  за да усвои по най-добрия начин логореята си, пише. Нейните неща за живота, киното и всичко останало може да прочетете и при нас.

Димитър Станкев
Димитър Станкев
Димитър е от хората, които вярват, че здравословния начин на живот не е само мит, а реалността на днешния ден. Въоръжен с експертно мнение по редица въпроси, свързани със здравето и тъмната сянка на средата, в която живеем, Димитър е готов да дуелира на редица теми, свързани с правилния режим на хранене, ‘добрите’ храни, метаболизма и истината за водата и нейното влияние върху човешкия организъм.

 

По-мъдри. По-успешни. Мислещи.

Мисъл на месеца

 

"Ние сами пишем книгата на живота си. Когато разказваме историята си сами, имаме личното право да поставим финала, който искаме"

Малки стъпки – големи резултати