За нас
Създадохме Happyme.bg заради богатството. Богатството да вършиш това, което харесваш и умееш добре. Това, което може да бъде полезно и за другите. В основата на нашия проект стои онази мисъл, че за да не ти се налага да работиш трябва да откриеш работата, която харесваш.

Ние не искаме да си поставяме определения. Етикетът залепне ли веднъж, трудно може да се махне. Различни сме във всеки един момент. Израстваме. Променяме се. Полагаме усилия да сме по-добри. В живота на всеки, желаещ позитивна промяна за себе си, настъпва момент, в който вниква в смисъла на притчата за двата вълка в нас – разбира, че решението да сме добри зависи изцяло от собствения избор. Осъзнава силата на мисълта. На избора. На това, целенасочено да искаш да си по-добър. Да постъпваш правилно.

По душа сме усмихнати, позитивни, отзивчиви. Две изпълнени с енергия и желание за развитие представителки на огнените знаци. Преплитайки се, пламъците на  горящите в нас емоции образуват буен огън, който искаме да погълне и теб, като те зареди с много позитивизъм и желание за развитие. Да ти даде енергия и топлина. И желание за по-добър живот.

Ние не искаме да бъдем обикновени. Не искаме да се страхуваме от предизвикателствата. Не искаме да си поставяме ограничения. Не желаем да сме някой друг. Да живеем нечий чужд живот. Защото животът е един и е само наш. Никой няма да ни върне изгубените моменти, и неизживените случки. Никой няма да издърпа нишката на времето напред, така че под краката ни отново да се върне надпис „Старт“. Защото животът вече е започнал. Ние вече го живеем. Действаме. Или не. Усмихваме се. Понякога. Радваме се. Ядосваме се. Губим ценно време за маловажни неща. Правим своите избори. Избираме да бъдем щастливи.

Ние съществуваме, за да вдъхновяваме личностни революции, провокираме положителни инициативи и свързваме причините със следствията.

Анна Атанасова
Анна Атанасова
Вярвам, че желанията, които се спотайват в душите ни не са там случайно. Но как да ги осъществим? В наши дни това, което ни прави реализирани и щастливи е изграждането на нас самите като успешни личности. Всичко зависи от развитието на нашия потенциал.
Лина Борисова
Лина Борисова
Добре дошъл в портала happyme.bg Благодаря ти, че си тук, в света на позитивно мислещите хора. Нашият проект е плод на упорит и дълъг процес на селектиране на най-добрите техники и инструменти, в помощ на едно по-добро, по-здравословно, по-успешно и позитивно общество.

По-мъдри. По-успешни. Мислещи.

Мисъл на месеца

 

"Ние сами пишем книгата на живота си. Когато разказваме историята си сами, имаме личното право да поставим финала, който искаме"

Малки стъпки – големи резултати