„Ако говориш за това, в което вярваш, ще привлечеш хора, които вярват в същите неща.“

happyme.bg е много повече от портал за личностно развитие. Това е място, което събира под един покрив хора с еднакъв стремеж към позитивна промяна. Общност, в която взаимно си помагаме да постигнем по-смислен, вълнуващ и щастлив живот. Във времена, когато технологиите все повече ни отдалечават един от друг и отнемат топлината и доверието, изграждащи личният контакт, ние искаме да сме нишката, свързваща сърцата и душите на хората. Целта ни е да те информираме и провокираме да поглеждаш хората в очите все по-често с усмивка на лице, да правиш онова, което ти носи удовлетвореност, да водиш един по-хармоничен и здравословен начин на живот.

happyme.bg е портал, който събира под един покрив най- търсените и обсъждани теми в сферата на личностното израстване. Предлага компетентна информация, курсове и обучения по теми като себепознание, емоционална интелигентност, силата на съзнанието, визуализации, преодоляване на блокажите, закона на привличането, мотивация, жизнена енергия, управление на стреса, здравословни навици, източни практики и учения, и много други.

Чрез happyme.bg ще имаш достъп до съвети, техники и инструменти, с които да разшириш хоризонтите си и да се обогатиш с нови знания. Независимо дали от години се интересуваш от тази тема или това е ново за теб, happyme.bg разполага с информацията, която ти е необходима за да подобриш своя живот.

Убедени сме, че светът има нужда от повече проекти като happyme.bg, които да помагат на човек да се развива, защото вярваме, че успешните модели се привличат, а ние искаме да сме заобиколена от усмихнати и позитивни хора. happyme.bg е вдъхновение, движеща сила. Всяка тема, курс, семинар и личност, е селектирана с конкретна цел – до нашата аудитория да достигне най-добрия възможен краен резултат с добавена стойност. Работим с личности, които вдъхновяват, избираме добрите практики и експертно мнение. Публикуваме това, което смятаме, че ще ‘инициира промяна’, провокира мисъл и действие. Ще остави следа.

Затова, присъедини се към нас, открий вдъхновение и дай тласък на собственото си развитие. Учи се и израствай с нашите програми. Позволи ни да ти помогнем да се почувстваш по-добър, по-осъзнат и по-щастлив.

„Не е важно да знаеш всичко, важно е да знаеш къде да го намериш.“

Алберт Айнщайн

За нас

Аз съм Лина, а това е Ани и с две думи, ние сме в основата на happyme. Иска ни се да ни приемете като една позитивна и слънчева усмивка, която става от днес част от вашето ежедневие.

Открий вдъхновение и дай тласък на собственото си развитие ето тук:

 

По-мъдри. По-успешни. Мислещи.

Мисъл на месеца

 

"Ние сами пишем книгата на живота си. Когато разказваме историята си сами, имаме личното право да поставим финала, който искаме"

Малки стъпки – големи резултати