Дмитрий Нагиев за жените над четиридесет

legs

С годините, все повече започвам  да ценя жените над четиридесет. Причините за това са много.

Например, 40-годишната жена никога няма да те събуди посреднощ, за да те пита: „За какво си мислиш?“. На нея и е все тая за какво си мислиш!

Ако на 40-годишната жена не и се гледа с теб спортно предаване по телевизията, няма да седне и да ти опява . Ще си намери друго занимание, което и харесва – обикновено това е нещо много по-интересно! Много малко жени на тази възраст ги интересува мнението ти за нея или за това, с какво се занимава. 40-годишните притежават чувство на собствено достойнство и абсолютна увереност в себе си! Едва ли някога ще ти спретнат скандал на обществено място.

Н0!!!

Ако си си заслужил, спокойно ще те отстрелят, в случай че сметнат, че това ще им се размине. Зрелите жени са щедри на хвалби, често пъти незаслужени… 40-годишните жени са достатъчно уверени в себе си, за да те запознаят с приятелките си. По-младата жена може да избягва дори най-добрите си приятелки, тъй като няма доверие на партньора си (!), а на по-зрялата жена не и дреме дали ще сметнеш приятелките и за привлекателни. Тя знае, че приятелките и никога няма да я предадат.

  • 40-годишните жени имат интуиция на оракул – няма нужда да им признаваш каквото и да било, те и без това знаят за теб всичко! Ако се научиш да игнорираш няколкото бръчици тук-таме, ще установиш, че жените над четиридесет са къде къде по-добри… от младичките.
  • 40-годишните жени са откровени и честни. Ще ти кажат в очите, че си прасе или се държиш като прасе.

На теб никога няма да ти се наложи да гадаеш, как тя се отнася към теб. Така че, да, има много причини, поради които да се възхищаваме на жените над 40. Имам новина за всички мъже, които казват: Защо да си купувам цяла крава, ако мога да получавам мляко даром? – 80% от съвременните жени не се интересуват от брака! Защо?! Защото са осъзнали, че не си струва да си купят цяло прасе заради едната наденица!

превод от руски език: Анна Атанасова

Източник: 

Дмитрий Нагиев, http://vpotokedeneg.me/istorii/dmitrij-nagiev-o-zhenshhinah-za-sorok.html

Прочетете още:

15 неприятни усещания, които всъщност ви показват, че сте на прав път

Как да развием своята емоционална интелигентност

Ако този материал ви е харесал и е бил от полза, ще се радваме да го споделите в най-посещаваната ви социалната мрежа по-долу.

No Comments Yet

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

По-мъдри. По-успешни. Мислещи.

Мисъл на месеца

 

"Ние сами пишем книгата на живота си. Когато разказваме историята си сами, имаме личното право да поставим финала, който искаме"

Малки стъпки – големи резултати